CEPS vabi vas na dogodek ob izidu knjige Misliti socialne inovacije, ki ga bodo organizirali kot okroglo mizo z avtorji in avtoricami prispevkov v monografiji. Knjigo, ki se posveča slovenskim in tujim socialnim inovacijam sta uredila Slavko Gaber in Veronika Tašner, v njej pa je skozi več kot 60 primerov dobrih praks prikazan pomen socialno inovativnih razmislekov za dobrobit različnih skupnosti in družbe kot celote.

V ospredju bodo premisleki in prakse, ki bodo omogočili izogib velikim nevarnostim, ki nam pretijo, in povečali možnosti izkoristiti priložnosti za višjo kakovost ter več smisla našega individualnega prebivanja ter skupnih prebivanj v času, ki je pred nami. Po uvodnih prispevkih avtoric in avtorjev pričakujemo zanimivo razpravo, h kateri so vabljene vse prisotne osebe.

Predstavitev bo v četrtek, 17.01.2018 ob 18.00 uri v sobi 026 na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, Kardeljeva pl. 16, Ljubljana.

Zaradi zagotovitve primernega prostora prosijo, da potrdite svojo udeležbo sporočite na tel. (01) 589 23 47 ali na naslov .

 

Odlomek iz knjige >>

(Skupno 244 obiskov, 1 današnjih obiskov)