V poletni izdaji vabijo na spletna srečanja, ki jih pripravljajo za pogodbenike KA 1 – projekti mobilnosti, razpisa Erasmus+ 2020 in serijo spletnih seminarjev NESET o jezikovnem izobraževanju in večjezičnosti. Letošnjo Valorizacijsko konferenco bodo izvedli virtualno. Napovedujejo jo 14. septembra.

V nadaljevanju vabijo k ogledu najboljših izdelkov natečaja za poster na temo inkluzije, enakosti in jezikov in k prijavi za nacionalni znak kakovosti eTwinning, ki je odprt do 31. julija 2020.

Ker posledice pandemije, ki vplivajo na izvajanje Erasmus+ aktivnosti, še kar trajajo, je Evropska komisija pripravila priporočila in pravila izvedbe aktivnosti v virtualni obliki.

Na portalu EPALE so v ospredje postavili novo tematsko vsebino, ki bo zaznamovala celoten julij, avgust in tudi september. Izobraževalci odraslih se bomo tokrat posvečali izobraževalnim programom za razvoj pismenosti in temeljnih zmožnosti odraslih. V julijskih e-novičkah vabijo k ogledu nove tematske strani in objavi tematskih vsebin.

To je le nekaj poudarkov, ostalo pa najdete na spletni strani CMEPIUS.

CMEPIUS e-novičke lahko vsak mesec brezplačno prejemate na vaš elektronski naslov. Prijavo lahko oddate tukaj.

Vir: ACS, 22. 7. 2020

(Skupno 45 obiskov, 1 današnjih obiskov)