Mesec maj je zaznamovalo delo in izobraževanje na daljavo. V najnovejši izdaji VKO novičnika lahko prebiramo informacije, ki so zanimive in aktualne tudi za zaposlene v izobraževanju odraslih.

Poleg organizacije, koordinacije in mentoriranja preko spleta v okviru Modularnega usposabljanja kariernih svetovalcev, smo pripravljali tudi druga e-izobraževanja, med drugim izobraževanje o kariernem odločanju za projekt Prehod mladih, kjer so se udeleženci deloma skozi samostojno učenje v spletni učilnici, deloma preko e-srečanj spoznali z Vprašalnikom stilov odločanja in Vprašalnikom težav pri kariernem odločanju za srednješolce, s Kompletom preizkusov za karierno odločanje v osnovnih šolah in interesnim vprašalnikom Kam in kako.

Vključeni smo bili tudi v aktivnosti, ki jih izvaja Zavod RS za zaposlovanje v okviru zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo. Intenzivno pa se ves čas seveda ukvarjamo tudi z drugimi projektnimi aktivnostmi.

Vir in več informacij: ACS, 28. 5. 2020

(Skupno 45 obiskov, 1 današnjih obiskov)