Nefiks je vodilni sistem beleženja neformalno pridobljenega znanja v Sloveniji, ki mladim omogoča, da na enem mestu sistematično zberejo vse neformalno pridobljene in s strani organizacij potrjene kompetence. Neformalno znanje, pridobljeno v mladinskih organizacijah ali pri ostalih neformalnih aktivnostih, pozitivno vpliva na zaposlovanje mladih. Pri tovrstnem udejstvovanju mladi ne pridobivajo zgolj kompetenc, temveč širijo svojo socialno mrežo in preizkušajo svoje odkrite in še neodkrite talente.

V elektronski Nefiks se brezplačno registrirate in še vedno se na priznanje lahko prijavite tudi vi. To lahko storite preko www.nefiks.si spletne strani, kjer se lahko prijavijo posamezniki, ki bodo imeli v obdobju od leta 2013 do 24. 11. 2014 najmanj 3 nove vnose v Nefiks ter organizacije, ki bodo v istem obdobju uporabnikom vnesle najmanj 2 različni aktivnosti.

Sama podelitev Nefiks priznanja, ki bo 27. novembra, pa bo dogodek, namenjen druženju in mreženju vseh udeležencev. Na Zavodu Nefiks, ki je organizator projekta so prepričani,  da boste po dogodku vsi bogatejši za prijetno izkušnjo in nova poznanstva, ki so morda nova stopnička k zaposlitvi.

Tiste z najbolj kvalitetnimi in relevantnimi vpisi pa poleg priznanja čaka posebna praktična nagrada.

Za več informacij o priznanju in dogodku obiščite spletno stran www.nefiks.si ali www.talentiran.si ter Facebook  https://sl-si.facebook.com/indeksnefiks, kontaktirate jih lahko na elektronski naslov nefiks@nefiks.si ali mobilno številko 040 698 915.

VIR: CNVOS

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)