Društvo Bralna značka Slovenije – ZPMS vas vabijo v 54. bralno sezono Bralne značke, ki se vsako leto začenja 17. septembra. Veselijo se vseh novih mladih bralcev in pozdravljajo vse, ki za bralno značko berete že dalj časa.

Na Slovenskem vsako leto izide veliko novih zanimivih literarnih del, ne gre pa pozabiti na nekatera, ki so se že generacijam vtisnila v spomin in bi bila brez njih književnost bolj prazna. Zato berite kaj novega, pa kaj starega in kaj nadvse zabavnega, kaj poučnega … Več ko preberemo, bolj ostrimo svoj bralni okus – in pri Bralni znački imamo okus za dobre knjige! Dragi mladi bralci, pogovarjajte se o knjigah z učiteljicami, učitelji, knjižničarji in knjižničarkami, torej z mentorji branja, ki so prehodili že veliko bralnih poti in znajo pokazati najzanimivejše med njimi.

Tudi v tem šolskem letu se bodo trudili, da bi čim več mladih spoznalo čim več dobrih knjig, ne nazadnje pa tudi njihove ustvarjalce. Trudijo se, da povežemo literarne in likovne umetnike z ustanovami, kjer naši mladi bralci sodelujejo v Bralni znački.

Vir: Bralna značka Slovenije

(Skupno 18 obiskov, 1 današnjih obiskov)