APTI, javna agencija za podjetništvo in tuje investicije, s finančno podporo Ministrstva za gospodarstvo organizira 6. Slovenski forum inovacij, edini poslovni dogodek, ki na enem mestu združuje inovativni potencial Slovenije – podjetja, posameznike, mlade, raziskovalne in druge podporne institucije ter drugo zainteresirano javnost. Prijavijo se lahko tudi fizične osebe, mladi posamezniki ali skupina mladih, z mentorjem ali brez – omejitev ni!

Dogajanje je zelo raznoliko in pestro, od razstave inovacij, izobraževalnega programa za mlade, podjetnike in inovatorje, do brezplačnih svetovanj.Trenutno poteka zbiranje prijav za nabor inovacij. Najboljše bo izbrala nacionalna strokovna komisija in te bodo imele možnost brezplačne predstavitve na dogodku.

Prijavite in predstavite svojo inovacijo: proizvod, storitev ali poslovni model, in kandidirajte za izbor za 45 najboljših inovacij. Zmagovalci posameznih kategorij izbranih inovacij bodo prejeli posebna priznanja.

Dvodnevni dogodek oz. festival inovativnosti se bo odvijal 22. in 23. novembra 2011 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Za vse udeležence je prost vstop.

Več: SIO, 16. 6. 2011

(Skupno 23 obiskov, 1 današnjih obiskov)