V četrtek 12. junija se bo v Tehnološkem parku odvijalo sedaj že tradicionalno 9. slovensko IPv6-srečanje, ki je osrednji dogodek v slovenskem in tudi širšem regijskem prostoru. Namenjeno je spremljanju napredka, dosežkov ter izmenjavi dobrih praks pri prehodu na IPv6 in uvajanju v poslovna okolja in organizacije. Tema srečanja bo “Varnost v IPv6”. Svoje znanje in izkušnje bodo z nami delili strokovnjaki na področju IPv6-varnosti, kot so Eric Vyncke, Ivan Pepelnjak, Fernando Gont in drugi.

V petek 13. junija pa bo v navezavi z IPv6-dogodkom potekalo prvo SINOG-srečanje. To je srečanje tehnične internetne skupnosti operaterjev iz širše regije, namenjeno izmenjavi znanj in dobrih praks o novih omrežnih tehnologijah, problemih in izzivih pri upravljanju omrežij ter ostalih aktualnih tematik s tega področja. Vsebine SINOG-srečanja bodo obravnavale širšo tematiko s področja omrežnih tehnologij.

Dogodek organizirajo Zavod go6, Arnes in LTFE. Več o programu in predavateljih si lahko preberete na spletnih straneh SINOG in Zavoda go6.  

Na dogodek se lahko prijavite na naslovu https://ipv6summit.eventbrite.com/. Udeležba je brezplačna, število mest pa omejeno.

 

Vir: Arnes

(Skupno 10 obiskov, 1 današnjih obiskov)