Šolniki, vabljeni k prijavi na spletne seminarje eTwinning, ki bodo potekali v mesecu februarju in marcu. Webinarji (Izvajalec CMEPIUS, šolsko leto 2021/22) so namenjeni začetnikom na portalu eTwinning in tistim, ki portala še ne poznate.

Spletne predstavitve bomo zaokrožili s Partner Finding Fair, t.i. spletno tržnico, ki je namenjena iskanju projektnih partnerjev. V sklopu dogodka boste lahko navezali stike s kolegi iz Francije in zasnovali projekt eTwinning. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku in zahteva aktivno udeležbo z vključevanjem v skupinsko timsko delo pri oblikovanju projektov eTwinning.

Mednarodna tržnica je namenjena iskanju projektnih partnerjev. Tržnica je organizirana v sodelovanju s francosko NSO in bo potekala v dveh delih. Število mest je omejeno na 20. Prednost pri prijavi imajo udeleženci webinarjev iz sklopa ABC eTwinninga. Dogodek so bo odvijal preko Zoom-a.

Ciljna skupina: Na dogodek vabljeni učitelji in vzgojitelji, ki ste začetniki v mednarodnem sodelovanju (starost otrok 0-11 let), vseh predmetnih področji.

Udeležba na dogodkih je brezplačna.

Vir in več informacij: CMEPIUS, 17. 1. 2022

(Skupno 22 obiskov, 1 današnjih obiskov)