V projektu Podnebni cilji v vzgoji in izobraževanju se je zaključil prvi cikel kratkih usposabljanj z naslovom ABC okoljskega učenja 1

Z usposabljanjem bodo nadaljevali, in sicer zato, da bi vpeljali in preizkusili nov pristop k izobraževanju, ki temelji na naših bogatih izkušnjah s skupnostnim učenjem.

Vabijo vas k opazovanju opraševalcev na cvetovih sončnic. Vsak zase ali kot skupina (na primer študijski krožek, društvo in podobno). Opazovanje bo organizirano in strokovno podprto. Prejeli boste preprosta navodila, na voljo pa vam bosta tako strokovnjaka za opazovanje opraševalcev kot projektna ekipa Andragoškega centra Slovenije (ACS).

Ugotoviti želijo, ali se rezultati iz prekmurske ravnice razlikujejo od tistih v Vipavski dolini, obronkih Alp in planot Notranjske. Zato vas vabijo, da se prijavite na spletni povezavi https://pro.acs.si/forms/opazovanje-obiskovalcev-soncnic/. Prijave bodo zbirali do 23. maja (da pohitijo z nakupom semen). Naknadne prijave bodo možne do izteka meseca maja. Vabljeni kot posameznik ali kot skupina npr. študijski krožek.

Vir in več informacij: ACS, 18. 5. 2022

(Skupno 36 obiskov, 1 današnjih obiskov)