Na Mladinskem svetu Slovenije so v letu 2021 v okviru projektov Rastimo skupaj* in Europe Goes Local** izvedli 6 dogodkov v sodelovanju z lokalnimi mladinskimi organizacijami ter 11 delavnic posvetovanja med mladimi in občinami, predstavitev dobre prakse participativnega proračuna za občine ter svetovanje za platformo za zaposlovanje mladih. Aktivnosti so opisane na spletni strani.

Vir in več informacij: MSS, 31. 1. 2022

*Rastimo skupaj je projekt Urada RS za mladino ter Mladinskega sveta Slovenije (MSS), ki poteka letos že sedmo leto zapored in je namenjen razvoju mladinskih politik in mladinskega dela na lokalni ravni.

**Europe Goes Local je projekt strateškega partnerstva, ki ga v Sloveniji izvajajo Nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota – Movit, Urad RS za mladino, Mladinski svet Slovenije, Mladinska mreža MaMa, Mestna občina Ljubljana, Mestna občina Novo mesto in Občina Brežice. V Sloveniji je projekt namenjen podpori za občine na področju razvoja mladinskih politik in mladinskega dela na lokalni ravni.

(Skupno 22 obiskov, 1 današnjih obiskov)