Arnes se v letu 2018 odpravlja na pot po Sloveniji, da bi storitve Akademske in raziskovalne mreže še bolj približal uporabnikom.

V ponedeljek, 5. februarja 2018, ob 14.30, boste delo Arnesa spoznali na prvem dogodku Arnes na poti, ki bo potekal v Šolskem centru Novo mesto, Šegova ulica 112, velika predavalnica v pritličju stavbe Višje šole.

Sodelavci Arnesa vam bodo predstavili infrastrukturo, tehnologije in spletne aplikacije za izobraževalno, raziskovalno in kulturno sfero. Te povezujejo znanje 250.000 uporabnikov, tudi v okviru Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Bi vstopili v digitalno dobo?

Poudarek bo na predstavitvi enostavnih, brezplačnih in varnih spletnih aplikacij, ki so na voljo uporabnikom, tudi učencem in učiteljem, predvsem pa na sproščenem druženju s strokovnjaki z Arnesa.

Druženje bo trajalo dve šolski uri. Sodelavci Arnesa vam bodo na voljo tudi za pojasnila in vprašanja glede uporabe spletnih aplikacij.

Na dogodek se lahko prijavite tukaj. Če imate težave s prijavo, pišite na podpora@sio.si.

Razpored dogodka Arnes na poti :

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Vir: Arnes, 18. 1. 2018

(Skupno 23 obiskov, 1 današnjih obiskov)