Mreža znanja je Arnesova strokovna konferenca, ki je namenjena informatikom in računalnikarjem s področij izobraževanja, raziskovanja in kulture. Na letošnjem dogodku Mreža znanja 2013 bodo predstavili novosti s področja Arnesovih storitev, uporabo novih tehnologij in primere dobrih praks zahtevnejših uporabnikov ter aktualne spletne nevarnosti. Tako na srečanje vabijo predvsem informatike s fakultet in laboratorijev vseh slovenskih univerz, raziskovalnih inštitucij, šolskih centrov in kulturnih organizacij.

Na dogodek, ki bo v sredo 27. novembra 2013 v Tehnološkem parku v Ljubljani, se lahko prijavite prek uporabe elektronske pošte ali po telefonu na številki 01 479 88 00.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Število mest je omejeno, zato priporočajo čim prejšnjo prijavo. Po zapolnitvi vseh prostih mest bodo ustvarili čakalno listo in morebitnim udeležencem naknadno sporočili možnost udeležbe.

Mreža znanja je prav tako odlična priložnost za druženje in izmenjavo informacij z vašimi stanovskimi kolegi ali s sodelavci Arnesa, ki jim lahko predstavite vaše poglede in predloge rešitev uporabe modernih informacijsko-komunikacijskih tehnologij.

Vir: Arnes, 18. 11. 2013

(Skupno 14 obiskov, 1 današnjih obiskov)