Testni dostop do elektronskih knjig slovenskih založb na spletnem servisu BIBLOS od marca do konca junija tudi v Mariborski knjižnici, ki je ena od desetih slovenskih knjižnic, katere člani boste imeli možnost testirati prvi slovenski spletni servis za izposojo elektronskih knjig slovenskih založb.

Na spletnem portalu BIBLOS vam bo v času testnega obdobja, od 21. marca do 30. junija 2013, preko oddaljenega dostopa na voljo skoraj tisoč elektronskih knjig, tako leposlovja, kot priročnikov in otroške literature, ki jih boste lahko prebirali na vaših napravah: bralniki z e-črnilom, tablice, pametni telefoni … Na spletnem naslovu www.biblos.si najdete podrobna navodila za dostop do vseh knjig v spletnem servisu BIBLOS.

Vabijo vas, da se pridružite prvim, ki bodo preizkusili sodoben, privlačen in do uporabnika prijazen način branja – vstopite v BIBLOS in nam povejte svoje mnenje ter na ta način sooblikujte slovenski e-knjižni portal, ki bo od poletja naprej kot e- knjigarna in kot e-knjižnica na voljo vsem.

Vir: SIO, 18. 2. 2013

(Skupno 23 obiskov, 1 današnjih obiskov)