Akcija Grundtvig asistenti omogoča posamezniku, ki je vključen oziroma se bo vključil v izobraževanje odraslih (formalno, neformalno ali priložnostno), da preživi obdobje od 13 do 45 tednov kot Grundtvig asistent v organizaciji za izobraževanje odraslih v evropski državi, ki sodeluje v programu Vseživljenjsko učenje (VŽU), vendar to ni država, v kateri živi ali dela. V akciji lahko sodelujejo tudi študenti, ki so zaključili vsaj dve leti študija, ki vodi do izobrazbe ali enakovredne kvalifikacije v izobraževanju odraslih / andragogiki, ali so se vpisali v magistrski študij na tem področju.

Rok za oddajo prijav je 28. marec 2013. Razpisno dokumentacijo in druge informacije o akciji najdete na spletni strani Grundtvig asistenti.

Vsem zainteresiranim prijaviteljem sporočajo, da bo CMEPIUS 5. marca 2013 ob 10. uri organiziral delavnico za prijavitelje. Delavnica, ki bo predvidoma trajala eno uro, bo v sejni sobi 207 (II. nadstropje) Državnega izpitnega centra (RIC), Ob železnici 16 v Ljubljani. Prosijo vas, da se na delavnico prijavite z e-prijavnico.

Vir: ACS, 21. 2. 2013

(Skupno 13 obiskov, 1 današnjih obiskov)