Med 28. januarjem in 11. februarjem 2012 bo potekal že 4. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje, Bobri.

Bobri so festival, ki nastaja ob predanem sodelovanju javnih zavodov in nevladnih organizacij s področja kulture, z mislijo na pomen in nujnost kakovostne kulturne vzgoje.

Kot pravi Uršula Cetinski, direktorica in umetniški vodja Slovenskega mladinskega gledališča, so “Bobri festival presenečenja. Tako za zavode in nevladne organizacije, ki ga pripravljamo, kakor tudi za otroke in mlade, ki ga obiskujejo. Leta 2009, ko smo jih na pobudo Mestne občine Ljubljana pripravljali prvič, si nismo mislili, da bodo tako hitro prerasli v priljubljen festival, ki ga obiskujejo številni vrtci in šole, pa tudi posamezniki, otroci v spremstvu staršev ali drugih odraslih, kakor tudi mladostniki.”

Letos so organizatorji festival razširili s številnimi delavnicami na področju likovne umetnosti, ki se tako pridružujejo gledališču, glasbi, filmu in literaturi. V sklopu festivala bo sto štitiintrideset prireditev.

Več o festivalu, prevzemu brezplačnih vstopnic in prijavi na delavnice preberite na spletni strani Slovenskega mladinskega gledališča

e-Katalog festivala

(Skupno 27 obiskov, 1 današnjih obiskov)