Na spletni strani Kam po znanje (http://pregled.acs.si) je Andragoški center Slovenije objavil pregled ponudbe izobraževanja za odrasle v Sloveniji za novo šolsko leto 2017/2018. Predstavljajo se številni izvajalci izobraževanja odraslih, ki bodo v prihajajočem šolskem letu izvajali izobraževalne programe najrazličnejših vsebin. Vabljeni, da obiščete katerega izmed njih.

Na spletni strani boste poleg pestre izobraževalne ponudbe formalnega in neformalnega izobraževanja našli tudi koristne informacije o možnostih izobraževanja in učenja odraslih, zanimive novice in povezave na spletne strani s področja izobraževanja odraslih, EPALE kotiček, ker predstavljajo izobraževalno ponudbo za izobraževalce odraslih, Pregled izobraževanja v številkah ter druge zanimive vsebine. 

Prijava na portal Kam po znanje je še vedno odprta, zato vabijo izvajalce izobraževanja, da se prijavite in objavite svojo izobraževalno ponudbo. Več informacij o prijavi najdete na spletni strani http://pregled.acs.si/prijava-za-izvajalce.

Vir: ACS, 29. 6. 2017

(Skupno 18 obiskov, 1 današnjih obiskov)