Pod Safe.si smrečico se je znašlo kar nekaj gradiv, ki si jih lahko naročite in vam jih brezplačno pošljemo:

  • Sejfko nalepke: namenjene so najmlajšim, ampak garantirano so všeč tudi starejšim otrokom. Koristni nasveti likov Sejfko za varno in odgovorno rabo spleta. Preizkušeno na 40.000 otrocih 🙂
  • Letak Puzzle: Privlačen dizajn in zanimiva vsebina tega letaka bo osvojila vsakega najstnika. Letak sestavljajo 4 kosi puzzle, tematsko vezani na 4 področja spletne varnosti: zasebnost, uravnotežena uporaba, spletni bonton in koristna raba tehnologij. 
  • Origami igra: Igra, ki so jo tudi starši igrali v svojem otroštvu. Prenovljena različica z vprašanji varne in odgovorne rabe spleta je navdušila tudi sodobne osnovnošolce. 
  • Priročnik za starše “Napotki za otokom prijaznejši internet”: Abcedarnik za vzgojo današnjih digitalnih domorodcev – otrok, ki so se že rodili v svet novih tehnologij.  
  • Plakat za razred ali domačo rabo “10 zlatih pravil za varno uporabo spleta”: Izredno prisrčno oblikovan plakat, kot bi pravila zapisali sami v razredu ali doma. Nujna oprema za vsako učilnico, otroško sobo oz. steno poleg družinskega računalnika. 

NAROČILO GRADIV JE MOŽNO PREK TEGA SPLETNEGA OBRAZCA  

Varno in odgovorno rabo spleta in mobilnih naprav v letu 2015, s pravo mero vseh življnskih radosti, vam želi vaš Center za varnejši internet!

VIR: Safe.si, 15. 12. 2014

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)