V letu 2018 nadaljujejo s programom »Le z drugimi smo«, ki ga izvajata ZRC SAZU in Pedagoški inštitut, financirata pa MIZŠ in ESS.

Z regijskimi usposabljanji začenjajo v Mariboru (19. in 20. januar 2018), nadaljujejo v Piranu (16. in 17. februar 2018), Ravnah na Koroškem (16. in 17. marec 2018) in v Ljubljani (nacionalno, 13. in 14. april 2018).

S kvalitetnimi in z BREZPLAČNIMI seminarji potujejo po pedagoških kolektivih po vsej Sloveniji in v zamejstvo. Prilagajajo se vašemu urniku (npr. 4 popoldneve x 4 ure; trije popoldnevi 6 + 6 + 4 ure). Če želite, da pridejo v vaš vrtčevski, osnovno- ali srednješolski kolektiv, jim pišite na ‘info@lezdrugimismo.si’

Seminarji, ki jih izvajajo: Medkulturni odnosi in integracija (dr. Mirjam Milharčič Hladnik), Izzivi sodobne družbe v šoli in vrtcu (dr. Alenka Gril), Živeti raznolikost: vključevanje priseljencev, slovenščina in medkulturni dialog (koordinira dr. Marijanca Ajša Vižintin), Ničelna toleranca do nasilja: izzivi in problemi (mag. Sabina Autor), Spoštljiva komunikacija in reševanje konfliktnih situacij (dr. Alenka Gril).

Več informacij na njihovi spletni strani: https://lezdrugimismo.si/.

Vabljeni k prijavi!

(Skupno 17 obiskov, 1 današnjih obiskov)