CMEPIUS vas v soorganizaciji Evro-sredozemske univerze EMUNI in Univerze na Primorskem/Universita del Litorale vabi na regionalni info dan in seminar Erasmus Mundus Akcija 2 Partnerstva za mobilnost.
Info dan bo 15. februarja 2011 v prostorih gostiteljice Univerze na Primorskem/ Universita del Litorale, Titov trg 4, Koper.
Predavala bo tudi Rita Szettele z Izvršne agencije v Bruslju (EACEA), ki je zaposlena v ekipi programa Erasmus Mundus II zadolžena za Akcijo 2 Partnerstva za mobilnost. Slovenskim visokošolskim institucijam je na voljo enkratna priložnost, da zastavijo vprašanja in si pridobijo pojasnila direktno od poznavalca evropskega centraliziranega programa Erasmus Mudnus II, Akcija 2.
Info dan je namenjen predavateljem in zaposlenim v mednarodnih in projektnih pisarnah na slovenskih visokošolskih institucijah, ki bi želeli pripraviti prijavnico in kandidirati za pridobitev evropskih sredstev za različne vrste mobilnosti z neevropskimi državami. K udeležbi so lepo vabljeni tudi predavatelji in zaposleni na vaših partnerskih institucijah iz Sloveniji bližnjih držav. Prosimo, da jim posredujete novico o info dnevu.
Udeležba na info dnevu je brezplačna.
Dodatne informacije o Akciji 2:
EACEA
Več CMEPIUS, 7. 2. 2011
(Skupno 21 obiskov, 1 današnjih obiskov)