Na spletni strani CMEPIUS-a je z dne 26. 3. 2013 objavljena naovica o tednu evropskega sodelovanja šol in natečaju 2013.

Priložnost za vse, ki želijo predstaviti širši javnosti vključenost šole/vrtca, učencev in učiteljev v evropske projekte sodelovanja in sodelovati na natečaju za najboljši strip ter animirani film!

Vse šole in vrtce, ki sodelujete v programu Comenius, eTwinning in Leonardo da Vinci, ste vabljene, da se aktivno vključite v 5. teden evropskega sodelovanja, ki bo potekal med 6. in 10. majem 2013 v vseh 33 sodelujočih državah programa Vseživljenjsko učenje.

V tem tednu lahko na različne načine (npr. Comenius kotiček, razstava izdelkov in rezultatov, informacije na spletni strani šole, predstavitve, dan odprtih vrat, itd.) javnosti predstavite svoje projektno delo v okviru mednarodnega projektnega sodelovanja in sodelujete na natečaju za najboljši strip in animirani film.

Rok za oddajo izdelkov je 30. 4. 2013.

Odprt je tudi natečaj za najboljši strip/animiran film s katerim boste orisali svoje Comenius/eTwinning/Leonardo da Vinci izkušnje!

Pogoje sodelovanja na natečaju za najboljši strip in animirani film najdete tukaj.

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)