Center RS je 6. septembra na Brdu pri Kranju organiziral zaključno konferenco projekta »Sofinanciranje ključnih skupnih nalog za podporo uvajanju novih izobraževalnih programov v srednjem poklicnem in strokovnem izobraževanju v letih 2010-2012«

Plenarni del konference se je pričel s pozdravnim nagovorom ministra za šolstvo in šport dr. Igorja Lukšiča. Sledil je nagovor Elida Bandelja (*.ppt), direktorja RS za poklicno izobraževanje, ki je poudaril pomen ESS za razvoj poklicnega in strokovnega izobraževanja. Smernice za prihodnji razvoj poklicnega in strokovnega izobraževanja v evropskem prostoru je povzela mag. Slava Pevec Grm (*.ppt), v Sloveniji pa dr. Janez Krek (*.ppt).

Na popoldanskih delavnicah so bili predstavljeni dosežki projektnih aktivnosti, ki so bile podprte s sredstvi Evropskega socialnega sklada. Po uspešno zaključenem projektu in izpeljani konferenci smo pripravili še zaključke konference projekta ESS (*.doc) »Sofinanciranje ključnih skupnih nalog za podporo uvajanju novih izobraževalnih programov v srednjem poklicnem in strokovnem izobraževanju v letih 2008-2010«.

Vir: Center RS za poklicno izobraževanje, 20. 10. 2010

(Skupno 21 obiskov, 1 današnjih obiskov)