21. junija bo na DOBI potekal Dan odprtih vrat. Dogodki bodo potekali v Mariboru, v Ljubljani in preko spleta. Udeležba na vseh dogodkih je brezplačna.

To je edinstvena priložnost, ko lahko obiskovalci sodelujejo na pravih predavanjih, preizkusijo študij na daljavo/e-študij in se srečajo z našimi učitelji, študenti, diplomanti in zaposlenimi.

Na sedežu Dobe v Mariboru bo predavanje o delovanju naših možganov, predavanje na temo podjetništva in timskega dela, dve delavnici: Pomagamo vam ustvarjati vašo kariero in Preizkusite študij na daljavo/e-študij. Za najmlajše pa bodo naše strokovne sodelavke pripravile tečaj angleškega jezika. Obiskovalce bomo popeljali po Dobi, ki obsega tri nadstropja učilnic, družabnih prostorov, središč za učenje in delavnih prostorov.

V predstavništvu v Ljubljani bo potekala predstavitev programov in predavanje na temo poslovnega komuniciranja.

Preko spleta pa potekata dva spletna seminarja: brezplačno osvojite ali ponovite znanje ruščine in pojdite Na čaj v Moskvo, in nadgradite vašo angleščino v spletnem seminarju Let’s do business! Lahko pa se priključite interaktivnem online predavanju o možganih z direktnim prenosom iz Maribora.

Vir in celoten program dneva odprtih vrat: DOBA, 15. 6. 2011

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)