Če se želite čim bolj primerno in učinkovito predstaviti, se udeležite brezplačne delavnice za študentke in študente s posebnimi potrebami: Spletna stran kot samopromocija pri iskanju zaposlitve  19. 2. 2013 na Fakulteti za upravo, Gosarjeva 5, Predavalnica P16 od 10. do 13. ure.

Na delavnico se morate predhodno prijaviti. Prijave zbirajo do 18. 2. 2013. Prijavite se TUKAJ.  

Za dodatne informacije se obrnite na Urško Sazonov na telefon 01/2418684 oz. na e-mail naslov: urska.sazonov@uni-lj.si.  

Delavnica je namenjena samo študentkam/študentom z veljavnim študentskim statusom. V primeru premajhnega števila prijavljenih si pridržujemo pravico do odpovedi delavnice/seminarja.   

Na delavnici boste spoznali:

  • Digitalno okolje in profesionalno identiteto
  • Pomen prisotnosti na spletu in vrste spletnih prisotnosti ter digitalnih identitet
  • Pomen iskalnikov, družbenih medijev in strategije spletne prisotnosti
  • Oblike spletne promocije in komuniciranja
  • Orodja za izdelavo in uporabo osebnega spletnega mesta za iskanje zaposlitve in promocijo (začetek ustvarjanja lastne spletne strani)      

O izvajalcu delavnice

Tadej Zajšek je strokovni direktor, partner ter svetovalec za digitalno komuniciranje v agenciji za digitalni marketing Sonce.net. Ustvarja in načrtuje strategije digitalnega nastopa podjetij in blagovnih znamk ter kompleksne komunikacijske rešitve s poudarkom na uporabniški izkušnji. Leta 1999 je z obsežnimi IT, trženjskimi in medijskimi izkušnjami ter dvema partnerjema ustanovil Sonce.net in ga vodil kot inovativno visokotehnološko podjetje v njegovih razvojnih letih. Kot predavatelj in organizator deluje v okviru slovenskih strokovnih in poslovnih združenj. Kot spletni pionir soustvarja slovensko digitalno pokrajino. V preteklih letih je večkrat sodeloval kot član žirij strokovnih nagrad Golden Drum, Netko, Effie in New York festival.

Vir: Karierni centri Univerze v Ljubljani, 7. 2. 2013

(Skupno 24 obiskov, 1 današnjih obiskov)