Na spletišču CMEPIUS-a je z dne 14. 5. 2015 objavljeno vabilo na brezplačne delavnice za oblikovanje in izvajanje uspešnih evropskih projektov.

20. 5. 2015 v Ljubljani (9.00 – 15.00, CMEPIUS, Ob železnici 30a)
10. 6. 2015 v Mariboru (9.00 – 15.00, Academia, Glavni trg 17b)
16. 6. 2015 v Ljubljani (9.00 – 15.00, CMEPIUS, Ob železnici 30a)

6-urne brezplačne delavnice so namenjene vsem predstavnikom občin in njihovim partnerjem iz nevladnega sektorja, ki si želijo raziskati možnosti evropskega povezovanja in izmenjav v okviru pobratenja mest in mreženja mest, nameravajo prijavljati projekte programa Evropa za državljane (EZD) v prijavnem roku 1. septembra 2015, bi radi svoje EZD in ostale evropske projekte načrtovali, prijavljali in izvajali učinkovito, odmevno in trajnostno.

Na delavnici boste spoznali primere uspešnih projektov občin v okviru programa Evropa za državljane,spoznali načela učinkovitega vodenja evropskih partnerstev in projektov,dobili koristne nasvete za oblikovanje uspešne projektne prijave terob pomoči projektne svetovalke nadgradili svoje obstoječe ali načrtovane pobude v konkretne projektne koncepte.

Delavnice organizira nacionalna kontaktna točka za program Evropa za državljane – CMEPIUS, Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja – v sodelovanju s CNVOS, Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij.

Vodila jih bo Tina Michieli, dolgoletna sodelavka CNVOS, ki je kot vodja različnih evropskih projektov v preteklih desetih letih nabrala bogate izkušnje na področju oblikovanja in izvajanja evropskih projektov, vzpostavljanja in koordinacije mednarodnih partnerstev ter komunikacije evropskih zadev.

Prijave

Več informacij na info@cnvos.si.

(Skupno 20 obiskov, 1 današnjih obiskov)