Za vse akreditirane organizacije EVS, ki želite oziroma morate za nadaljnje izvajanje EVS projektov obnoviti Izraz interesa, vab MOVIT, da se udeležite delavnic za pomoč pri pripravi Izraza interesa (EI).
EVS je bil v preteklih letih deležen vsebinskih sprememb, spremenjen in vsebinsko zahtevnejši pa je tudi obrazec Izraz interesa, ki je začel veljati z januarjem 2011, zato je udeležba na delavnici toplo priporočena tudi organizacijam, ki nameravate podaljšati EVS akreditacijo.

Delavnice bodo potekale v prostorih Nacionalne agencije programa Mladi v akciji na Dunajski 22 v Ljubljani, in sicer v sredo 28. septembra 2011 od 9. do predvidoma 13. ure.

Kot delovno gradivo udeleženci s seboj prinesite kratke osnutke za aktivnosti v okviru projektov EVS, ki jih načrtujete.

Svojo udeležbo sporočite na elektronski naslov info@mva.si.

Rok za prijavo je podaljšan na 26. september 2011!

Pred pripravo Izraza interesa podrobno preučite »European Voluntary Service Accreditation Guidelines«, v katerem so opredeljeni elementi, ki so predmet ocenjevanja v procesu pridobivanja akreditacije s strani akreditatorjev oziroma ocenjevalcev.

Dokument je dostopen na: http://ec.europa.eu/youth/youth-in-action-programme/doc405_en.htm, v kratkem pa bo na voljo tudi slovenska različica.

Vir: MOVIT, 22. 9. 2011

 

(Skupno 24 obiskov, 1 današnjih obiskov)