3. strokovna konferenca na DOBA Fakulteti – Biti konkurenčne na svetovnem trgu, 9. junij 2011

Na DOBA Fakulteti za uporabne poslovne in družbene študije Maribor v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije organizirajo strokovno konferenco, s katero želijo odgovoriti na izzive podjetij ob vstopanju na tuje trge in spodbuditi dialog med državo, gospodarstvom in visokim šolstvom za celovit pristop k uspešnejši internacionalizaciji slovenskih podjetij, ki temelji na vseživljenjskem izobraževanju.

Konferenca bo potekala v četrtek, 9. junija 2011, na DOBA Fakulteti, Prešernova ulica 1, 2000 Maribor.

Na konferenci pričakujejo:

  • Podjetnike in menedžerje podjetij ter študente, ki bodo razkrili izzive v praksi in potrebe po znanjih in kompetencah za potrebe internacionalizacije slovenskih podjetij;
  • Predstavnike države in gospodarskih združenj, ki bodo predstavili možnosti in spodbude za internacionalizacijo poslovanja;
  • Predstavnike visokega šolstva, ki bodo predstavili obstoječe možnosti izobraževanja, sodobne pristope ter nove pobude za razvoj programov in oblik vseživljenjskega izobraževanja z namenom uspešnejše internacionalizacije slovenskih podjetij.

Vabljeni, da si na spletnih straneh konference pogledate program konference, povzetke prispevkov vabljenih panelistov in prve delne rezultate raziskave med nekoliko več kot 2.000 mednarodnimi slovenskimi malimi in srednje velikimi podjetji o vseživljenjskem izobraževanju za namene internacionalizacije podjetij.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Organizacija konference je njihov prispevek k internacionalizaciji podjetij pri nas in razvoju vseživljenjskega izobraževanja v slovenskem visokošolskem prostoru. Več informacij o konferenci si poglejte na spletni strani konference.

Vir: Fakulteta DOBA, po e-pošti

(Skupno 30 obiskov, 1 današnjih obiskov)