Na spletišču Univerze v Mariboru je z dne 4. 12. 2014 objavljeno sporočilo za javnost o dodatnem razpisu za sprejem v študentske domove UMB.

Razpis š. l. 2014/15 je objavljen na spletni strani www.studentskidomovi.um.si.

PROŠNJO ZA SPREJEM je mogoče oddati preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/bivanje/ v dveh dodatnih rokih:

od 5. 12. 2014 do 9. 1. 2015

od 3. 2. 2015 do 3. 3. 2015

Prošnjo oddate elektronsko:

Z uporabniškim imenom in geslom: ko na vaš elektronski naslov prejmete potrditev, da je bila prošnja uspešno oddana, vsebino prošnje natisnete in obvezno podpišete (vi in člani vaše družine) ter jo priporočeno pošljete na naš naslov do roka.S kvalificiranim digitalnim potrdilom (elektronskim podpisom) – ni potrebno pošiljati natisnjene prošnje, skenirana podpisana soglasja družinskih članov priložite elektronski prošnji.

Pozitivno rešena prošnja za sprejem omogoča, da lahko še v tem študijskem letu izkoristite prednosti bivanja v študentskih domovih:

bližina fakultet, saj so domovi na petih lokacijah: Gosposvetska c. 83, Tyrševa 23, Koroška 35 (Lent), Smetanova 71 in Gorkega 45 (Quadro),garsonjere, enoposteljne in dvoposteljne sobe s souporabo kuhinj in kopalnic za 2 do 9 oseb,sobe z neomejeno uporabo interneta in s priključkom za kabelsko televizijo,nizka cena bivanja, ki vključuje vse stroške (od 64 € do 135 € )prostori za študij, za obštudijsko dejavnost, multimedijske učilnice, likovna in glasbena soba,uporaba športnih objektov ( fitnes in soba za namizni tenis v vsakem naselju, igrišče v naselju na Gosposvetski ulici, telovadnica v naselju na Tyrševi ulici),možnost najema parkirnega mesta v garažnih hišah na Lentu in v Smetanovi ulici,možnost pranja in sušenja svojega perila v vsakem domu,bližina Univerzitetne knjižnice Maribor in centra mesta, Ljudskega vrta, UŠC Leona Štuklja itd.

 

(Skupno 18 obiskov, 1 današnjih obiskov)