Na spletišču Centra RS za poklicno izobraževanje je z dne 3. 2. 2016 objavljeno vabilo na enodnevni seminar KATIS: Osnove zagotavljanja kakovosti v poklicnem in strokovnem izobraževanju, ki bo v četrtek 24. marca 2016 na Centru RS za poklicno izobraževanje, Kajuhova 32 U, Ljubljana.

Na seminarju bodo pregledali osnove zagotavljanja kakovosti kot metodološkega pristopa, spregovorili o nacionalnih in evropskih smernicah in zakonodajnih določilih, podali informacijo o razvojnih smereh na tem področju. Posebej bodo spregovorili o poročilu o kakovosti in samoevalvaciji ter z vami podelili gradiva, ki so vam lahko v pomoč pri vašem delu. Kot najpomembneje izmenjali si bodo praktične izkušnje!

Seminar je namenjen strokovnim sodelavcem, ki se prvič srečujete s področjem ali pa želite obnoviti svoje poznavanje področja in se pogovoriti o izkušnjah. Pripravljamo ga Simona Črep (ŠC Celje), Barbara Bauman in Simona Knavs (obe CPI).

Z letošnjim letom je uveden nov postopek prijave in odjave. Prijavite se prek spletne aplikacije kataloga KATIS  (https://lim3.mss.edus.si/katis/Uvodna.aspx).

Kotizacija za seminar je ne glede na način prijave in plačnika enaka (12,50 €). Udeleženec po oddaji evalvacije seminarja pridobi potrdilo vredno 0,5 točke.

Dodatne informacije: simona.knavs@cpi.si, 01 5864 208.

Programi usposabljanja so objavljeni tudi v katalogu Ministrstva za šolstvo,znanost in šport (KATIS).

 

(Skupno 29 obiskov, 1 današnjih obiskov)