Razmišljate, da bi prijavili Erasmus+ projekt? Začenjamo s serijo seminarjev za potencialne prijavitelje. Pridružite se nam v Mariboru, Kopru ali v Ljubljani.

Na posameznem seminarju vam bomo predstavili značilnosti dobrega projekta za posamezen tip in področje. Z vami bomo delili prav vse informacije, ki jih potrebujete za pripravo dobrega projekta mobilnosti ali strateškega partnerstva. Dober projekt odlikuje mnogo več od zgolj tehnične ustreznosti. Jasno morajo biti opredeljene potrebe prijavitelja, aktivnosti umeščene v delovanje organizacije in voditi k doseganju zadanih ciljev. Identificirani so učinki načrtovanih aktivnosti in indikatorji, s pomočjo katerih se bo učinek tudi preverjal. Seveda bomo podrobno predstavili vsa pravila in izpostavili novosti.

Vsem, ki razmišljate o prijavi v okviru programa Erasmus+, udeležbo res priporočamo. Vabila in prijavnice za posamezne dogodke najdete na posebni spletni strani Promocija razpisa Erasmus+ 2017. Opozorili bomo na najpogostejše šibkosti projektnih prijav iz preteklih razpisov ter poskusili odgovoriti na prav vsa vaša vprašanja.

V zadnjem tednu novembra so na vrsti seminarji za projekte mobilnosti, januarja 2017 pa seminarji za strateška partnerstva. Še posebej izpostavljamo seminar za projekte mobilnosti s partnerskimi državami v visokem šolstvu, kjer seminar pripravljamo s kolegi z Evropske komisije.

Erasmus+ ni mus, pomaga pa!

Vir: CMEPIUS, 18. 11. 2016

 

(Skupno 8 obiskov, 1 današnjih obiskov)