Na spletišču Eurodeska je bila 8. 10. 2014 objavljena novica o izvedbi info seminarja na temo priložnosti EU za mlade – novi evropski programi in priložnosti, ki jih ti programi ponujajo mladim. Seminar se bo odvijal 27.-28. oktober 2014 v City hotelu v Ljubljani.

Z letom 2014 smo zakorakali v novo obdobje evropske finančne perspektive in s tem tudi v novo obdobje evropskih programov. V času, ko brezposelnost mladih ostaja in postaja čedalje bolj aktualna tema, imajo priložnosti, ki jih mladim ponuja Evropa čedalje večjo vrednost. Vendar pa morajo mladi, da bi te priložnosti lahko izkoristili, priti do kakovostnih informacij in smernic.

Eurodesk Slovenija v letu 2014 organizira informativni seminar, na katerem bodo predstavljeni glavni programi EU, namenjeni spodbujanju in financiranju mobilnosti mladih v EU.

Udeleženci (v prvi vrsti je seminar namenjen vsem, ki se ukvarjajo z informiranjem mladih) bodo na seminarju dobili sveže informacije o novih evropskih programih, imeli bodo možnost postaviti vprašanja predstavnikom posameznih programov, spoznati mlade udeležence programov, in med seboj izmenjevati izkušnje na področju informiranja mladih.

Predstavljeni bodo programi na področjih mladih in izobraževanja, podjetništva, kulture, dela in prostovoljstva.

Zainteresirani udeleženci naj izpolnjeno prijavnico pošljejo na naslov do torka, 21. oktobra 2014!

Udeleženci bodo o izboru obveščeni do srede, 22. 10. 2014!

Prijavnica

Razpis in program seminarja

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)