Ob evropskem dnevu jezikov Zavod RS za šolstvo v sodelovanju z MIZŠ 26. septembra vabi učitelje in vzgojitelje v pedagoški forum. Letošnji poudarek bo na sodelovanju šole s starši. Prispevke na temo večjezičnosti, medkulturnega dialoga ali znanja jezikov pričakujemo od 9. septembra do 9. novembra 2014 na naslovu http://www.zrss.si/evropski-dan-jezikov/?lnk=forum2014.

Za učence in dijake je Zavod RS za šolstvo pripravil natečaj >Moj jezikovni profil<. Natečaj traja od 8. septembra do 8. oktobra 2014 na https://www.facebook.com/dan.jezikov.

Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji skupaj s partnerskimi organizacijami vabi učence na evropski jezikovni potep; od 22. do 26. septembra 2014 v Ljubljani. Več na http://ec.europa.eu/slovenija/.

Nagrajence lanskoletnega pedagoškega foruma in natečaja v organizaciji Zavoda RS za šolstvo vabimo na podelitev priznanj in nagrad 26. septembra 2014 ob 13.00 na Predstavništvo EK v Sloveniji (Breg 14, Ljubljana).

Več informacij dobite pri Liljani Kač (liljana.kac@zrss.si), nacionalni koordinatorki evropskega dneva jezikov v Sloveniji, Zavod RS za šolstvo v sodelovanju z MIZŠ.

(Skupno 20 obiskov, 1 današnjih obiskov)