Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru je v preteklem tednu potekala delavnica na temo priprave strokovnih izhodišč sodelovanja med fakulteto in Fraportovo letalsko akademijo, ki so se je udeležili predstavniki fakultete in predstavniki Aerodroma Ljubljana, ki so odgovorni za delovanje Fraportove letalske akademije. 

 
Fakulteta bo v prihodnje sodelovala s Fraportovo letalsko akademijo pri pripravi novih študijskih programov s področja kriznega upravljanja ter izobraževanjih udeležencev tečajev Fraportove letalske akademije in študentov Fakultete za organizacijske vede iz Kranja. Vzajemno sodelovanje je predvideno na različnih področjih, kot so vključevanje študentov v praktično usposabljanje, vključevanje gostujočih strokovnjakov Fraportove letalske akademije v pedagoški proces fakultete, vzajemnem sodelovanju na projektih in raziskavah ter pri ostalih aktivnostih. 
 
Tovrstna strateška povezovanja z gospodarstvom so za fakulteto, ki z interdisciplinarnostjo svojih študijskih programov nudi širok spekter znanj, odlična priložnost za doseganje ciljev in iskanje novih priložnosti.

Vir: UM, 16. 11.2 016

 

(Skupno 18 obiskov, 1 današnjih obiskov)