Oddelek za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete v sodelovanju z Andragoškim centrom Slovenije v oktobru 2014 gosti svetovno znanega strokovnjaka s področja skupnostnega in poklicnega izobraževanja odraslih, prof. dr. B. Goldinga z Univerze Ballarat v Avstraliji.

V zadnjem času se dr. Golding ukvarja zlasti s proučevanjem procesov učenja moških v skupnosti in s tem v zvezi bo imel v Ljubljani dve predavanji:

  • Filozofska fakulteta, ponedeljek, 27. oktobra 2014, od 9.00 do 11.00 ure, Modra soba;    “Raziskovanje učenja moških skozi življenje”/Researching men’s learning through life
  • Andragoški center Slovenije, 28. oktobra 2014, od 10.00 do 12.00 ure: “Gibanje ‘Delavnice za moške’: Kaj pomeni za izobraževalce odraslih?”/The men’s shed movement: What does it mean for adult educators?   

Več o predavanjih in avtorju najdete na povezavi: http://golding.pedagogika-andragogika.com/ , kjer je tudi prijavnica. Predavanji z razpravo bosta potekali v angleškem jeziku, udeležba pa je brezplačna.

VIR: Filozofska fakulteta, 20. 10. 2014

(Skupno 25 obiskov, 1 današnjih obiskov)