Urad vlade za komuniciranje je ob deseti obletnici članstva Slovenije v Evropski uniji pripravil razstavo fotografij “Doma v Evropi. 10 let v EU”, s katero javnosti predstavlja bogat slovenski prispevek k skupni evropski naravni in kulturni dediščini.

Razstava je že na ogled v preddverju velike dvorane Državnega zbora RS. Predsedniku DZ, Janku Vebru sta razstavo ob začetku redne seje DZ predstavila direktor UKOM, Boštjan Lajovic in vodja Oddelka za promocijo in komunikacijske projekte UKOM, mag. Nataše Bušljeta.

Ogled razstave v DZ je mogoč do vključno petka, 9. maja 2014, in sicer v okviru delovnega časa ter ob prijavi v recepciji DZ. Otvoritev zunanje postavitve fotografske razstave bo 8. maja 2014 na Kongresnem trgu v Ljubljani. Razstava bo v Ljubljani na ogled do 22. maja 2014, zatem pa bo obiskala prestolnice držav članic, ki so pred desetimi leti že bile »doma v Evropi«: junija bo v Bruslju, julija v Berlinu, avgusta v Københavnu, septembra v Londonu, oktobra v Parizu in novembra v Rimu. Več>>

Vir: UKOM, 24. 4. 2014

(Skupno 20 obiskov, 1 današnjih obiskov)