Festival računalništva in sodobnih komunikacij – FRiSK bo letos potekal že šesto leto zapored. Ostaja največji nekomercialni informacijsko-komunikacijski dogodek v Sloveniji. Na festivalu družijo strokovnjake, perspektivne kadre, tehnološke navdušence in poslovno javnost.

FRiSK vsako leto obišče blizu 2000 obiskovalcev. Prav tako je deležen velike pozornosti medijev, saj vsako leto beleži več kot 50 objav v lokalnih in nacionalnih medijih. 

Vsako leto z zanimivimi predavanji predstavljajo globalne trende in ideje, ki jih prikažejo s konkretnimi lokalnimi in slovenskimi uspešnimi primeri prakse. Na okroglih mizah kritično debatirajo s kompetentnimi gosti. S strokovnimi delavnicami izobražujejo in tako z udeleženci netijo nove ideje. Prepletajo umetnost in tehnologijo. Nostalgijo pa obujajo z muzejem računalništva.

Nasploh se radi družijo, debatirajo, izmenjujejo mnenje, snujejo nove projekte. Pri pripravi festivala sodelujejo z lokalnimi, slovenskimi ter svetovno znanimi podjetji, mediji, organizacijami in izobraževalnimi institucijami.

Tudi letos so v sklopu festivala FRiSK pripravili brezplačne delavnice za obiskovalce festivala. Prijavite se na naslovu www.frisk.si/delavnice še danes, saj je število prostih mest omejeno.

Uradni portal in vir: FRiSK in SIO, 22. 10. 2013

(Skupno 16 obiskov, 1 današnjih obiskov)