Po dveletnem premoru se 20. in 21. 1. 2023 ponovno vrača na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani največji sejem izobraževanja in poklicev v Sloveniji – Informativa.

Največji vseslovenski sejem izobraževanja in poklicev Informativa bo že štirinajstič na enem mestu predstavil celovito paleto izobraževanj – od srednješolskih vse do dodiplomskih in podiplomskih programov, številne poklice, informacije o štipendijah, ponujal pa bo tudi več kot 120 delovnih mest v okviru projekta Moja prva zaposlitev.

Vir in več informacij: Skladi, 8. 12. 2022 in Informativa.si

14. Informativa, sejem izobraževanja in poklicev, je po dveh letih prisilne pavze ponovno napolnila dvorane Gospodarskega razstavišča. Letošnji veliki (pred)informativni dan je bil rekorden v vseh pogledih – kar 27.700 obiskovalcev iz vse Slovenije je pridobivalo informacije o njihovi nadaljnji izobraževalni, poklicni in karierni poti, na dogodku pa se je bilo moč sprehoditi med 220 razstavnimi prostori in info točkami ter spoznati kaj ponuja prek 30 zaposlovalcev, ki so skupaj ponujali več kot 120 delovnih mest in drugih štipendijskih priložnosti. Zaključno sporočilo za javnost (.pdf).

Vir in več informacij: Informativa, 23. 1. 2023

(Skupno 42 obiskov, 1 današnjih obiskov)