Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije je 1. decembra 2011 objavil javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2012/2013. Rok za oddajo potreb je do vključno 24. februarja 2012. Prijavo bo sicer možno oddati tudi po tem datumu, vendar bodo potrebe po kadrovskih štipendijah, prejete do zgoraj navedenega roka, zaradi skladovih promocijskih aktivnosti pred vpisnimi roki deležne večje medijske pozornosti in izpostavljenosti med dijaki in študenti.  

Namen javnega poziva je:

– da se delodajalcem ponudi centralizirano oddajanje potreb po kadrovskih štipendistih in promocijo potreb med dijaki in študenti,

– da lahko študentje in dijaki najdejo vse razpisane kadrovske štipendije na enem mestu,

– študentom in dijakom nuditi podporne informacije pri odločanju za smer izobraževanja pred vpisnimi roki,

– da se sklad seznani s potrebami delodajalcev po kadrovskih štipendistih glede na razvojne in kadrovske potrebe delodajalcev za namen priprave in objave javnega razpisa sofinanciranja kadrovskih štipendij delodajalcem.  

 Dodatne informacije lahko dobite na e-poštnem naslovu kadrovske[@]sklad-kadri.si in na telefonsko številko 01 434 10 80 vsak delovni dan med 9. in 12. uro, ob sredah tudi med 14. in 16. uro.

Celotna novica

(Skupno 14 obiskov, 1 današnjih obiskov)