V Uradnem listu RS, št. 97/2010 (pdf), je bil 03.12.2010, objavljen Javni poziv za sofinanciranje mladinskega dela v letu 2011. Vse informacije.

Javni poziv za naslednje leto prinaša nekaj novosti. Bistvena je ta, da so javni poziv elektronizirali. Prijavo bo potrebno oddati preko spletne aplikacije. Čeprav je eden osnovnih namenov elektronizacije javnega poziva v odpravi administrativnih ovir ter lažjem medsebojnem poslovanju, ocenjujejo, da zna ta sprememba ob uvedbi sprožati največ vprašanj in težav.

Zato vas že zdaj vabijo na INFORMATIVNI DAN, namenjen potencialnim prijaviteljem, ki bo v torek, 14.12.2010, ob 10. uri, na Ministrstvu za šolstvo in šport, Masarykova 16, Ljubljana. Na njem bodo s sodelavci podrobno predstavili javni poziv za naslednje leto, opozorili na vse spremembe ter novosti, s posebnim poudarkom na novem sistemu elektronske oddaje prijave. Letošnji javni poziv bo omogočal prijavo tudi tistim organizacijam, ki formalno nimajo statusa pri URSM. Zato vas prosijo, da o objavi javnega poziva ter o informativnem dnevu obvestite tudi druge zainteresirane organizacije.

Vir: Urad RS za mladino, 1. 12. in 3. 12. 2010

(Skupno 12 obiskov, 1 današnjih obiskov)