JR Razvoj in izvajanje programov socialne aktivacije: Javni razpis za sofinanciranje projektov »Razvoj in izvajanje programov socialne aktivacije«

Datum objave: 03. 11. 2017

Rok za prejem ponudb: 11. 12. 2017 do 15:00

Izdajatelj: MDDSZ

Status: Veljaven razpis (objavljen)

Kontaktna oseba: 

Vse dodatne informacije o javnem razpisu zainteresirani prijavitelji lahko dobijo izključno po elektronski pošti na naslov: gp.mddsz(at)gov.si s pripisom: Javni razpis za sofinanciranje projektov »Razvoj in izvajanje programov socialne aktivacije« (za Uroša Gojkoviča). 

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja v zvezi z javnim razpisom bodo objavljeni na spletnem naslovu: www.mddsz.gov.si. Vprašanja je možno posredovati do 5. 12. 2017, zadnji odgovori bodo objavljeni do 7. 12. 2017.

Ministrstvo bo organiziralo najmanj eno informativno delavnico za potencialne prijavitelje, kjer bo podrobneje predstavljen javni razpis. O datumu in lokacijah delavnic bodo potencialni prijavitelji obveščeni na spletni strani ministrstva: www.mddsz.gov.si.

Na vprašanja v zvezi z javnim razpisom ne bodo odgovarjali osebno, temveč bodo odgovori objavljeni na spletni strani ministrstva. Objavljeno bo vprašanje, odgovor in naziv organizacije, ki je vprašanje postavila. Prosijo, da vprašanja postavljajo le potencialni prijavitelji, torej pravne osebe.

Razpisna dokumentacija: MDDSZ, 3. 11. 2017

(Skupno 25 obiskov, 1 današnjih obiskov)