Na spletišču Andragoškega centra Republike Slovenije je dne 10. 6. 2014 objavljena novica o tem, da bo karavana študijskih krožkov letos v Novem mestu.

V četrtek 12. junija 2014 se bo Karavana študijskih krožkov ustavila v Novem mestu. Gostitelj tokratne prireditve bo Razvojno izobraževalni center Novo mesto (RIC Novo mesto). Organizatorji so pripravili zelo razgiban program (vabilo).Koncept Karavane bo letos nadgrajen:

Skupina petnajstih najzvestejših in najboljših mentorjev je iz treh predlogov organizatorja izbrala logotip Karavane.Iz opazovalcev in poslušalcev se bomo spremenili v aktivne udeležence, ki drug drugega tudi učijo. Zato bo za nastopajoče na voljo več časa in več prostora.Prvič bomo organizirali strokovni del, namenjen predvsem mentorjem. Potekal bo vzporedno z izkušenjsko zasnovanimi predstavitvami.V strokovnem dogodku (vabilo) se nam bodo predstavili trije krožki projekta Study circles: en čezmejni in dva italijanska. Ob izteku strokovnega dogodka bomo podelili potrdila in sprejeli v mrežo prve usposobljene mentorje čezmejnega projekta.

Program je torej pester kot so pestri študijski krožki. Če vas pot zanese v Novo mesto, vas vabimo, da to barvitost tudi doživite. Srečamo se v Novem mestu, in sicer v četrtek, 12. junija 2014. Otvoritev bo ob 10. uri na ploščadi pred Razvojno izobraževalnim centrom Novo mesto.

 

(Skupno 17 obiskov, 1 današnjih obiskov)