V petek, 21. junija 2013, se bo Karavana študijskih krožkov ustavila v Črnomlju. Gostitelj tokratne prireditve bo Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj (ZIK), ki ga vodi mag. Nada Žagar, udeležencem pa se bodo pridružili tudi predstavniki Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter črnomaljske občine. Tokratna Karavana je pritegnila nekatere, ki doslej še niso nastopili.

Organizatorji so pripravili zelo razgiban program (vabilo). Del predstavitev bo v obliki razstave oziroma demonstracije. Prvi sklop programa bo posvečen jeziku, zato ga zaključujemo z narečno delavnico, drugi sklop pa se nanaša na ročne spretnosti oziroma obrti/gospodarsko zgodovino. Sledila bo kulinarična delavnica (kosilo). V drugem delu dneva se bodo zvrstili posebni dosežki: poskusi čezmejnega sodelovanja z Italijo (predstavitev projekta Študijski krožki), nastopi tistih, ki doslej še niso stali na odru Karavane in še kaj.

Program je torej pester kot so pestri študijski krožki. Če vas pot zanese v Črnomelj, vas vabimo, da to barvitost tudi doživite.

Vir: ACS, 17. 6. 2013

(Skupno 16 obiskov, 1 današnjih obiskov)