Zavod MOVIT, Nacionalna agencija programa Erasmus+, področje Mladina, vabi na predstavitev “Ključ do vključenosti: Vključevanje mladih z manj priložnostmi v program Erasmus+”, ki bo potekala v torek, 2. decembra 2014, od 10. do 15. ure v Slovenskem etnografskem muzeju na Metelkovi 2 v Ljubljani (predavalnica v upravni hiši muzeja, 2. nadstropje).


Predstavitev pripravljajo zato, ker je vključevanje mladih z manj priložnostmi eden pomembnejših poudarkov programa Erasmus+.
Nanjo vabijo:

  • vse organizacije in institucije, ki se neposredno ukvarjajo mladimi z manj priložnostmi ali s posebnimi potrebami kot svojo ciljno skupino in si želijo v svoje delo z mladimi vključiti tudi mednarodne projekte TER
  • vse mladinske organizacije, ki si želijo v svoje siceršnje delovanje in projekte vključevati še več mladih z manj priložnostmi in s posebnimi potrebami.
Predstavili bodo priložnosti, ki jih ponuja program za krepev vključevanja ranljivih skupin mladih v mladinsko delo – predvsem z vidika njihove participacije, mednarodne mobilnosti in neformalnega učenja.
Vabijo vas, da se na dogodek prijavite preko spletnega obrazca oziroma posredujete vabilo organizacijam, za katere menite, da bi jih predstavitev utegnila zanimati.

VABILO IN PROGRAM

Rok za prijavo je petek, 28. novembra 2014!

VIR: CVNOS

(Skupno 26 obiskov, 1 današnjih obiskov)