CMEPIUS v sodelovanju z Ministrstvom RS za izobraževanje, znanost in šport v sklopu projekta EHEA organizira mednarodno znanstveno konferenco z naslovom Internationalisation Enhancing Quality of Learning and Teaching. Konferenca je osredotočena na izzive in priložnosti pri vključevanju mednarodnih in medkulturnih razsežnosti predvsem v visokošolsko izobraževanje, kar predstavlja pomemben element izboljšanja kakovosti izobraževanja.

Vabijo vas k aktivni udeležbi ali le prijavi na konferenco, ki bo v sredo, 21. februarja 2018, na Brdu pri Kranju. Po mednarodni znanstveni konferenci bo izdan recenziran zbornik prispevkov.

K prijavi prispevkov ste vabljeni vsi visokošolski deležniki (učitelji različnih področij in strok, podporno osebje, raziskovalci, študenti itd.), pa tudi osnovnošolski in srednješolski učitelji – rok za oddajo prispevka je 3. januar 2018.

Več o konferenci, e-obrazec za aktivno udeležbo, prijavnico na dogodek, kontaktne podatke in ostale podrobnosti najdete na spletni strani posveta (en)

Vir: CMEPIUS, 10. 10. 2017

 

(Skupno 25 obiskov, 1 današnjih obiskov)