Podjetje Kadis organizira mednarodno konferenco na temo novih pristopi h karierni orientaciji, ki bo v četrtek 14. oktobra 2010 ob 9. uri v hotelu Slon, Slovenska cesta 34, Ljubljana.

Konferenca, ki je namenjena strokovnjakom s področja karierne orientacije, podjetjem, iskalcem zaposlitve in vsem tistim, ki tovrstne dejavnosti vodijo in financirajo, je za vse udeležence brezplačna. Predavanja tujih strokovnjakov bodo prevajana.

Spremembe, ki jih doživljamo v času gospodarske krize in posledično varčevanja, ‘silijo’ delodajalce, strokovnjake s področja karierne orientacije pa tudi iskalce zaposlitve k ubiranju novih poti. Novi pristopi h karierni orientaciji se danes razvijajo v smeri e-podpore ter novih, manj poznanih metod, kar pripomore k bolj ekonomični porabi časa pri izvajanju kariernega svetovanja. Na konferenci bodo predstavljeni omenjeni pristopi, govorili pa bodo tudi o praksah, ki se jih poslužujejo strokovnjaki v tujini. Konferenca se zaključuje z delavniškim delom, v katerem se bodo strokovnjaki in uporabniki storitev karierne orientacije naučili kaj novega o novih pristopih in se o njih imeli možnost tudi pogovoriti.

Več o vsebini konference si lahko preberete v programu (pdf). 

Prijavnica

Vir ACS

(Skupno 12 obiskov, 1 današnjih obiskov)