V sredo, 18. septembra 2013 bodo v prostorih Ljudske univerze Koper (Cankarjeva 33, Koper) organizirali zaključno konferenco projekta CVŽU Obalno-kraške regije. Potekala bo od 9.00 do 13.30.

Ljudska univerza Koper zaključuje šestletno obdobje izvajanja dejavnosti v okviru Centra vseživljenjskega učenja. Od leta 2008 so prebivalcem Obale in Krasa s pomočjo državnih in evropskih sredstev olajšali dostop do učenja z vrsto brezplačnih dejavnosti od svetovanja za izobraževanje, delavnic, predavanj, do samostojnega učenja in novih e-gradiv. Idejo vseživljenjskega učenja so širili in uresničevali skupaj s partnerji in mrežo sedemnajstih javno dostopnih Točk vseživljenjskega učenja ter spletnim portalom.

Zaključno konferenco projekta bodo začeli z izobraževalno delavnico na temo coachinga. Nato bodo predstavili rezultate dela v projektu in primere dobre prakse, ki so pomembno prispevali k enemu od osnovnih ciljev vseh 14 slovenskih centrov vseživljenjskega učenja: širitev zavesti, da je za učenje vedno pravi čas.

Prijave na: , udeležba na konferenci je brezplačna. Izvedbo sofinancirajo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija in Ljudska univerza Koper.

Vir: Ljudska univerza Koper, 5. 9. 2013

(Skupno 34 obiskov, 1 današnjih obiskov)