Na spletni strani CMEPIUS-a je z dne 17. 9. 2013 objavljeno vabilo na tematsko konferenco “Povečanja trajnosti rezultatov projektov skozi sodelovanje z lokalno skupnostjo in trgom dela”.

CMEPIUS v sodelovanju s hrvaško Agencijo za mobilnost in programe Evropske unije pripravlja tematsko konferenco z naslovom »Povečanje trajnosti rezultatov projektov skozi sodelovanje z lokalno skupnostjo in trgom dela”, ki bo potekala 18. oktobra 2013 v Hotelu Dubrovnik v Zagrebu.

Namen dogodka je spodbuditi šole k razmišljanju o kakovosti projektov z vidika trajnosti rezultatov. Glavne teme konference se bodo navezovale na kakovost projektov in vprašanja kaj želimo s projekti doseči in kako projekti opravičujejo trajnost po zaključku. Skozi primere dobrih praks bodo predstavljeni tudi različni vidiki sodelovanja z lokalno skupnostjo in povezovanja s trgom dela.
Namenjena je koordinatorjem Comenius Šolskih in Regio partnerstev in koordinatorjem projektov Leonardo da Vinci Mobilnost, Partnerstva in Prenos inovacij. Vljudno vabljeni tudi ravnatelji sodelujočih šol. V prvem letu izvajanja novega programa Erasmus+ pripravljalni obiski in kontaktni seminarji niso predvideni, zato je konferenca tudi odlična priložnost za spoznavanje in povezovanje hrvaških in slovenskih institucij glede priprave skupnih projektov v prihodnje. Vljudno vas vabimo, da se na konferenco prijavite preko spletnega obrazca, ki ga najdete na povezavi  SPLETNA PRIJAVA. Prijave sprejemamo do 4. oktobra 2013 oz. do zapolnitve prostih mest.”

Vabilo in program (pdf)

Navodila (word)

(Skupno 6 obiskov, 1 današnjih obiskov)