CMEPIUS vabi na KONFeT, nacionalno konferenco eTwinning, ki bo potekala v petek, 7. 4. 2023 Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana.

Dogodek se po nekajletnemu premoru ponovno organizira, kot samostojni dogodek. Srečanje je namenjeno vzgojiteljem predšolskih otrok, učiteljem vseh predmetnih področji v osnovni in srednji šoli ter ostalemu pedagoškemu osebju, ki ste začetniki ali že izkušeni v mednarodnih projektih na daljavo. K udeležbi na dogodku še posebej vabljene organizacije novinke, ki se prvič srečujete z mednarodnimi šolskimi projekti in portalom ESEP/eTwinning.

Na dogodku se bodo osredotočili na primere dobrih praks, portal ESEP/eTwinning, ki je v zadnjem letu doživel veliko sprememb, preprosta spletna orodja za vzpostavitev interaktivnega pouka ter se seznanili s projektom Valiant.

Seminar organizira Nacionalna podporna organizacija eTwinning v sodelovanju z ambasadorji eTwinning in zunanjimi gosti. Udeležba na dogodku je brezplačna. Organizator krije stroške poti udeležencev. Dogodka se lahko udeleži en predstavnik posamezne šole/vrtca.

Prijave potekajo preko sistema KATIS do 31. 3. 2023 oz. do zapolnitve prostih mest.

Vir in več informacij: CMEPIUS, 14. 3. 2023

(Skupno 24 obiskov, 1 današnjih obiskov)