Vabljeni na največje nacionalno strokovno usposabljanje na področju kulturno-umetnostne vzgoje Kulturni bazar 2020, ki bo potekalo v četrtek, 9. aprila 2020, med 9. in 20. uro v Cankarjevem domu v Ljubljani (Vabilo.pdf).

Program največjega nacionalnega strokovnega usposabljanja na področju kulturno-umetnostne vzgoje Kulturni bazar 2020 vključuje več kot petdeset dogodkov: predstave, predstavitve, predavanja, delavnice in vodenja po razstavi, ki jih namenjamo strokovnim delavcem in študentom z različnih področij (vzgoje in izobraževanja, kulture, kmetijstva in prehrane, zdravstva, sociale, okolja in prostora, športa …).

Osrednja tema dvanajstega Kulturnega bazarja je Enaki v različnosti. Letošnji plenarni govorki bosta filozofinja in sociologinja, dr. Renata Salecl, in gledališka režiserka, mag. Ivana Djilas, z dialoškim predavanjem Čigavo delo je spreminjanje kulturnih vzorcev?. Sklepna prireditev Kulturnega bazarja 2020 bo filmska projekcija Kolonija:mularija. Poleg teoretskih in praktičnih spoznanj strokovnjakov, kakovostnih kulturnovzgojnih projektov ter predstavitev kreativnih partnerstev med vzgojno-izobraževalnimi zavodi in kulturnimi ustanovami, boste skozi program spoznali tudi možnosti za povezovanje kulturno-umetnostne vzgoje z drugimi področji. Tudi letos se nam pridružujejo partnerji iz drugih resorjev (Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano in Ministrstvo za okolje in prostor) – skupni medresorski dogodki bodo povezali kulturno-umetnostno vzgojo z okoljem in prostorom, športom in gastronomijo.

Na brezplačno strokovno usposabljanje se prijavite z e-prijavo, ki jo najdete na www.kulturnibazar.si. Izpolnjena in poslana e-prijava je vaša vstopnica na izbrane dogodke.

Zaradi učinkovitejše organizacije, pa tudi zaradi številčnih omejitev udeležbe na posameznih dogodkih, prijavo posredujte čim prej, najpozneje pa do 25. marca 2020.

(Skupno 81 obiskov, 1 današnjih obiskov)