Kulturni bazar 2015 bo letos potekal 18. marca v Cankarjevem domu v Ljubljani. Enodnevna prireditev, ki poteka kot strokovno usposabljanje, je namenjena strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju ter kulturi. Namenjen je tudi  strokovnim delavcem širše javnosti, ki lahko pri svojem delu vključujejo kulturnovzgojne vsebine (npr. zdravstvo, sociala, kmetijstvo in prehrana, okolje in prostor, evropske zadeve …) in  študentom.
Vabilo in program strokovnega usposabljanja najdete tukaj.

Udeležba na Kulturnem bazarju je brezplačna, nujna pa je e-prijava, ki je možna do 4. marca 2015. Izpolnjena in poslana e-prijava je vaša vstopnica na izbrane dogodke. Strokovni delavci in študentje se lahko udeležite tudi le posameznih dogodkov, vendar je tudi v tem primer nujna e-prijava.

Hkrati pa so vrata Cankarjevega doma ves dan odprta tudi širši javnosti – otrokom in mladim ter vsem, ki jih zanimata kultura in kulturno-umetnostna vzgoja. Na spletni strani www.kulturnibazar.si je zdaj objavljen tudi Program za otroke, mladino in odrasle – za vse, ki jih zanima kultura (pdf). Tam je odprta tudi elektronska prijavnica, preko katere se organizirane skupine iz VIZ lahko prijavijo na obisk Kulturnega bazarja. Prijave skupin in strokovnih delavcev se zbirajo do vključno 4. marca. Udeležba na KB je za vse obiskovalce brezplačna.

Elektronska prijavnica za individualne obiskovalce vseh generacij bo objavljena 1. marca 2015

Več>> Prenesite si program za otroke, mladino in odrasle – za vse, ki jih zanima kultura (pdf)

Prenesite si program strokovnega usposabljanja (pdf)

 

 

(Skupno 10 obiskov, 1 današnjih obiskov)