V Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije (OZS) že potekajo priprave na novo specializirano razstavno-prodajno sejemsko in poslovno prireditev v Sloveniji – LOS – Ljubljanski obrtno-podjetniški sejem, ki bo potekal od 2. do 5. junija 2011 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Nov sejemski dogodek, ki ga skupaj pripravljata Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in Gospodarsko razstavišče, bo namenjen predstavitvi obrti in podjetništva, novih tehnologij in inovacij ter institucij, ki podpirajo razvoj podjetništva v Sloveniji. Na LOS bo obrtnikom in podjetjem omogočena predstavitev in prodaja njihovih izdelkov in storitev, pa tudi vzpostavitev novih poslovnih kontaktov.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije bo v času LOS organizirala različna svetovanja, izobraževanja in strokovna srečanja, na katerih bodo obravnavane aktualne teme. Na ta način bo zbornica razstavljavcem in obiskovalcem ponudila konkretne in praktične rešitve problemov, s katerimi se soočajo pri vsakodnevnem poslovanju. Tako sejemski del, katerega namen je predvsem promocija in prodaja izdelkov in storitev, kot aktualni obsejemski dogodki, bodo zagotovo odlična priložnost, da si obrtniki in podjetniki, pa tudi ostali obiskovalci sejma, utrejo pot do novih poslovnih uspehov.

Več informacij: OZS, 28. 2. 2011

(Skupno 14 obiskov, 1 današnjih obiskov)